ForestX

EKONOM

ForestX söker ekonom till Göteborg!

Vi söker dig som är ekonom och som har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har några års arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från redovisningsbyrå eller ett mindre företag, vars verksamhet säljer tid och kompetens.

 

Erfarenhet av något eller några ekonomisystem samt att du är analytisk och strukturerad är också viktiga egenskaper.

 

Du behöver kunna engelska i tal och skrift. Andra språkkunskaper välkomnas också!

Vi är öppna för olika former av anställning/samarbeten. Hör av dig så hittar vi ett sätt som passar båda parter!

ekonom

Rollen:

 

  • Som redovisningsekonom hos ForestX kommer du arbeta med löpande bokföring av både kund- och leverantörsreskontra samt annan löpande bokföring som löner och utlägg. 
  • Du kommer ansvara för kundfakturering, redovisning av periodisk sammanställning och moms till Skatteverket, avstämning bank- och reskontror, månadsbokslut och lön.
  • Med rätt kompetensen får du även ansvara för årsbokslut, årsredovisning och budget alternativt får du hjälp att växa in i de uppgifterna.
  • Det är en bred roll och i tjänsten ingår även administration av leasingbilar, hyresavtal, diverse inköp, personalfrågor och mobilabonnemang.
  • Du får möjlighet att växa in i rollen med hjälp av erfaren ekonomichef, som kommer finnas behjälplig under lång period, om du vill.
  • Spännande utmaningar finns med indiskt dotterbolag och en anställd i Italien och du får ansvaret när du är redo.
  • Du kommer jobba nära ledningen och på sikt ingå i ledningsgruppen.
ForestX Team

Om ForestX:

 

ForestX är ett ungt och expansivt it-bolag som utvecklar digitala lösningar för skogs- och träindustrin. Vi har kunder i Sverige och Europa. Du ges möjligheten att arbeta på ett företag som bidrar till optimalt och hållbart användande av skog. Huvudkontoret finns i Göteborg, och vi har också kontor i Växjö och Falun. Vi har medarbetare även i Uppsala, Umeå och italienska Tyrolen. Dessutom finns ett dotterbolag i Pune i Indien. ForestX är ett företag med hög kompetens, stort engagemang, åldern är spridd och du får många trevliga kollegor. Du får möjlighet att arbeta med varierande uppgifter och utvecklas inom ditt område. Kontoret finner du i fräscha och ljusa lokaler i centrala Göteborg och om du gillar att ägna dig åt friskvård finns friskvårdsbidrag.

 

Ansökan skickas till magnus.lundblad@forestx.se

Rulla till toppen