ForestX

ForestX söker agil projektledare till omfattande uppdrag

Göteborg

 

ForestX går in i 2023 med flera spännande uppdrag på gång. Därför behöver vi nu bli fler!

 

Vi har ett stort och häftigt uppdrag på gång som behöver dig som ledare för vår insats. Ditt team är ett härligt sammansvetsat gäng med arkitekter, utvecklare, testledare, UX och verksamhetskonsulter. Tillsammans med kunden (som också har olika team) kommer du katalysera en agil resa och se till att de får det systemstöd de behöver. 

 

Ja, det är stort och det är många individer, alla med lite olika bakgrund, erfarenheter och kompetenser. Så utmaningar finns det gott om. Men det finns också så många möjligheter! Din vilja att plocka fram det bästa hos alla, skapa trygghet och riktning, din känsla för att bygga gruppens gemensamma leverans och det ansvar man kommer att ta, bygger en stark kraft där ni övervinner gupp på resan och försätter berg. Du tar till vara kundens nyfikenhet och förändringsvilja samtidigt som du stärker ditt eget teams leverans. 

 

För att det ska funka tror vi att du har jobbat både som traditionell projektledare och sedan fått göra egen och/eller leda en agil resa med tyngdpunkt på systemutveckling. Det blir lite som kunna coacha likt en agil coach för att entusiasmera dina lagkompisar. 

Rent praktiskt kommer du att få jobba både på plats och digitalt. Vi ser gärna att du är hos oss i Göteborg de dagar du inte behöver vara hos kunden. Allt för att vi ska kunna ge dig bästa tänkbara backning. Det är heltid och högst troligt en lång resa. Du kommer också jobba med våra indiska kollegor och en systemleverantör som är internationell så du kommer blanda svenska och engelska friskt. 

 

Är du intresserad? Kontakta Johan Bergström: johan.bergstrom@forestx.se 

Rulla till toppen