fbpx

Heath Lunney, vice vd för Global sales vid Remsoft berättar om vårt nya samarbete

Heath Lunney, vice vd för Global sales vid Remsoft berättar om vårt nya samarbete

“Våra lösningar passar in i digitaliseringen”

Genom partnerskapet med ForestX finns nu Remsofts planerings- och optimeringsverktyg tillgängliga för den skandinaviska marknaden.

 

Heath Lunney, vice vd för Global sales vid Remsofts huvudkontor i New Brunswick, Kanada, berättar mer:

”– Att arbeta med Christer och Carl från ForestX har varit ett nöje! Båda våra företag är ledande inom sina områden, vilket gör vårt partnerskap naturligt för både kunder och för framtida expansion”, säger Heath Lunney.

Heath Lunney

Partnerskapet med ForestX är intressant för Remsoft ur många synvinklar.

– ForestX har en utmärkt förståelse för den skandinaviska marknaden. Våra kunder är alla på samma resa och våra lösningar passar in i digitaliseringen. ForestX består av ett talangfullt och passionerat team, precis som vi, och våra företagskulturer och värderingar passar väl ihop, säger Heath Lunney.

Remsoft ser också samarbetet med ForestX som en naturlig del i sitt arbete med långvariga, strategiska relationer med skogsindustrins ledande företag.

Med Remsofts lösningar kan ForestXs kunder vinna exakthet och hastighet i sin planering. Teknologin kombinerar matematisk optimering, modellering, spatial analys och AI för att ge ett fördjupat beslutsstöd – på desktop och i molnet.

– Det finns en outnyttjad potential att förbättra skogsproduktionen i all data som nu finns tillgänglig. Beslut värda miljontals dollar tas i finplaneringen och schemaläggningen av processen. Där ger Remsofts optimerings- och planeringsverktyg ett stöd som ger ny effektivitet och precision, säger Heath Lunney.

 

Om Remsoft

– Företaget grundades 1992 och har sedan dess levererat avancerade program för planerings- och optimeringsanalys till skogsindustrin.

– Remsoft arbetar till exempel med Weyerhaeuser, Rayonier, Stora Enso och Sappi. Totalt har Remsoft 150 kunder över hela världen.

– Skogsinnehav till miljardvärden förvaltas i dag med stöd av Remsofts verktyg.