ForestX

SÖKES: TESTARE

ForestX söker testare till omfattande uppdrag i Sverige

Vi söker dig som är en erfaren testare att utföra tester i ett av våra större projekt.  Hos ForestX får du arbeta med spetsprojekt inom it och skog tillsammans med erfarna kollegor.

 

Till ett stort pågående projekt behöver vi dig som testare för vår att kvalitetssäkra vår leverans.

 

Du kommer ingå i ett härligt gäng bestående av projektledare, arkitekter, utvecklare, UX och verksamhetskonsulter. Tillsammans med kunden kommer du få bidra till en omvälvande resa hos kunden, där de anammar ett agilt arbetssätt, nya sätt att tackla sin verksamhet och till det ett riktigt bra systemstöd.  

Vi tror att du har fem till tio års dokumenterad erfarenhet som testare och en vana att arbeta med testhantverkets alla varianter; funktionalitets-, acceptans- och valideringstester. Du kommer att arbeta praktiskt i det här uppdraget. Vi jobbar agilt enligt Scrum. Vi vill skapa en lärande miljö där alla bidrar och utvecklas.  

 

Självklart kan du kommunicera ledigt på svenska och engelska. 

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med GIS-system.

Om du kan SAFe och har en certifiering inom test till exempel ISTQB är det förstås ett plus!

 

Rent praktiskt kommer du att få jobba både på plats och digitalt. Vi ser gärna att du är hos oss i Göteborg eller Växjö de dagar du inte behöver vara hos kunden. Allt för att vi ska kunna ge dig bästa tänkbara backning. Det är heltid och ett långt uppdrag med start omgående.

 

Är du intresserad? Kontakta Johan Eriksson: johan.eriksson@forestx.se

Om ForestX:

 

ForestX erbjuder digitala lösningar och verksamhetskunskap för hela skogens värdekedja, från skog till färdig produkt.  ForestX har välkända skogs- och sågverksföretag i Sverige, Danmark och i Centraleuropa som kunder.

 

ForestX blev 2023 utnämnt till Gasell 2023 av Dagens Industri för sin snabba och sunda tillväxt.

 

En tredjedel av ForestXs anställda har en skoglig utbildning. Tillsammans med erfarna lösningsarkitekter och utvecklare finns en stor kunskap om skogsbranschens behov och digitala lösningar. Till ForestX hör ett nätverk av partners och specialister som kompletterar arbetet med att digitalisera skogsindustrin.

 

ForestX samarbetar med världsledande produktleverantörer. Företaget har i dagsläget ett femtiotal medarbetare i Göteborg, Dalarna, Uppsala, Växjö och Pune, Indien. ForestX har också medarbetare på plats för kunder i Tyskland och i Österrike.

Rulla till toppen