ForestX

SÖKES: TESTLEDARE

ForestX söker testledare till omfattande uppdrag i Sverige

Vi har ett riktigt spännande uppdrag på gång som behöver dig som testledare för vår att kvalitetssäkra vår leverans. Du kommer ingå i ett härligt sammansvetsat gäng bestående av projektledare, arkitekter, utvecklare, UX och verksamhetskonsulter. Tillsammans med kunden kommer du få bidra till en omvälvande resa hos kunden, där de anammar ett agilt arbetssätt, nya sätt att tackla sin verksamhet och till det ett riktigt bra systemstöd. 

 

Vi tror att du har fem till tio års dokumenterad erfarenhet som testledare och en vana att arbeta med testhantverkets alla varianter: funktionalitets-, prestanda-, acceptans- och valideringstester. Vi jobbar agilt enligt Scrum och vill att du sätter en teststrategi som passar det. Därutöver ser du till att vi får fram testfall baserat på användningsfall och gör testanalyser. Vi vill skapa ett lärande miljö där alla bidrar och utvecklas. 

Vi är övertygade om du kommer lyckas för att du förstår verksamhetsprocesserna och kravbilden från verksamheten och på så vis säkra kvaliteten på testfallen. Självklart kan du kommunicera ledigt på svenska och engelska.  

 

Om du kan SAFe, har erfarenhet av automatiska tester inom CI/CD-pipeline och har en certifiering inom test till exempel ISTQB är det förstås ett plus!  

 

Rent praktiskt kommer du att få jobba både på plats och digitalt. Vi ser gärna att du är hos oss i Göteborg/Växjö de dagar du inte behöver vara hos kunden. Allt för att vi ska kunna ge dig bästa tänkbara backning. Det är heltid och ett långt uppdrag med start i maj i år.   

 

Är du intresserad? Kontakta Johan Bergström: johan.bergstrom@forestx.se

Läs mer om hur det är att arbeta på ForestX:

 

Så blir din första tid hos oss 

 

Mer om ForestX 

 

Möt några framtida kollegor: 

 

Johan Bergström 

 

Karin Gröndahl 

 

Erik Skärberg 

 

Patrik Anderchen 

 

Rulla till toppen