ForestX

Vi söker ny kollega!

Verksamhetskunnig projektledare med fokus i skogsindustrin

 

ForestX söker en projektledare med erfarenhet av skogsindustrin till vår nyetablerade verksamhet i Göteborg. Denna position ger dig en unik möjlighet att jobba med en av Sveriges mest teknikintensiva bransch och med några av våra innovativa produkter. Du får också möjligheten att utvecklas tillsammans med oss och vara med att bygga upp vårt företag från grunden med målet att vara den ledande aktören för att digitalisera svensk skogsindustri.

 

Som en verksamhetsdriven projektledare kommer du bl. a att ansvara för planering och kravarbete vid implementering av vår unika sågverksprodukt OptiNex. OptiNex är ett verksamhetsstöd för träindustrin för planering, postning och ekonomiska kalkyler, läs mer på https://forestx.se/optinex/

 

Vårt mål är att våra kunder alltid skall tala väl om oss och du förväntas bidra med stort engagemang och en positiv inställning i ditt arbete.

 

Dina ansvarsområden är:


Leda större införandeprojekt mot skogs- och träindustrinArbeta fram projektplaner, definiera affärsmål och mätbara resultat hos våra kunder.Ansvara för kravfångst och förankring av kundernas behov.Ansvara för en effektiv kommunikation mellan oss, kund och övriga intressenterUtarbeta och lämna budgetförslag, löpande följa upp projektet enligt budget, ta fram beslutsunderlag och föreslå justeringar vid behov.Skapa och utveckla en långsiktig och värdeskapande relation med våra kunder.


Minimikrav:


Du har minst 3 års erfarenhet av att leda implementation- och utvecklingsprojekt, inklusive dokumenterad erfarenhet av projekt inom skogsindustrin.Du har förmåga att effektivt prioritera och genomföra uppgifter i en dynamisk, snabb miljö.Du har en bra problemlösningsförmåga och kan snabbt bedöma en uppkommen situation och utforma en lösning innan ett problem blir ett problem.Du har lätt att kommunicera både skriftligt, muntligt och i presentationer. Både på svenska och EngelskaKunskap om Microsoft Office verktyg.


Önskvärda kvalifikationer:


Kunskaper om verksamhetskritiska processer inom sågverksindustrin såsom planering och produktionErfarenheter av att leda projekt inom supply chain och logistikFörmågan att se vad kunderna behöver, inte bara det som efterfrågas.


Om oss:


ForestX levererar affärsnytta & digitalisering inom skogsindustrin genom att kombinera teknik-, process- och verksamhetskompetens med branschunika lösningar. Våra konsulter brinner för verksamhetsutveckling och värdeskapande med ett tydligt kundfokus.

 

Vi har nyligen förvärvat en av marknadens mest uppmärksammade produkter som förbättrar en rad kritiska processer inom sågverksindustrin och har en stor efterfrågan på uppdrag och behöver därför hitta dig som vill vara med på denna resa.

 

Ansök genom skicka in din intresseanmälan på info@forestx.se eller kontakta Johan Hedlund på +46 70 30 63 756johan.hedlund@forestx.se