fbpx

Våra partners

 

På ForestX sker många samarbeten och utbyten med partners, alla specialister inom sina områden. Här finns större produktleverantörer, nischade systemlösningar och handplockade experter inom exempelvis AI och maskininlärning som kompletterar våra erbjudanden.

Remsoft

Optimering/Analys

Som världsledande inom optimeringsanalys och intelligens för skogsbruk, markplanering och markförvaltning förvandlar Remsoft data till insikter för att optimera kritiska beslut.
Mer om vårt partnerskap med Remsoft

TRIMBLE FORESTRY

Connected Forest

I samarbetet med Trimble Forestry ser vi en erfaren och långsiktig partner som delar vår syn på att leverera träffsäkra modulbaserade system, istället för omfattande och kostsamma utvecklingsprojekt.

Connected Forest består av flera olika moduler som kan användas var för sig eller tillsammans, för att optimera och digitalisera flera moment inom skogsindustrin. ForestX är Trimble Forestrys generalagent på marknaderna Sverige, Norge och Danmark.
Läs mer om Trimble Forestry och Connected Forest

TENFIFTY

AI och maskininlärning

Med Tenfifty har vi hittat en stark partner för att implementera AI-lösningar och maskininlärning där det gör som störst nytta. Vi har tillsammans genomfört ett antal spännande projekt som kan skapa större förändringar i våra kunders processer.

Mer om vårt samarbete med Tenfifty

COLLECTIVE CRUNCH

AI/Linda Forest 

CollectiveCrunch är en start-up som är ledande inom AI-utveckling för skogsindustrin. Genom att samla in klimat-, geo- och processdata och parallellt bearbeta denna information i AI-modeller kan värdet av skogsinventarier förutses på ett bättre sätt. 

Collective Crunch produkt heter Linda Forest och levereras via en SaaS-plattform. Genom att använda Linda Forest tar våra kunder bättre köp- och säljbeslut. De får en ökad förståelse för riskerna med klimatförändringar och möjligheterna inom CO2-handel.

Mer om vårt samarbete med Collective Crunch

METAPRAXIS

Analys- och rapporteringslösningar

Med Metapraxis Empower lyfter vi blicken från detaljerna, ser in i framtiden och undviker obehagliga överraskningar. Här finns mångårig erfarenhet från skogsindustrin och genom partnerskapet kan vi tillsammans erbjuda automatiserade helhetslösningar inom strategisk CPM, avancerad analys, beslutsstöd samt koncernrapportering och redovisning.

MENTORMATE

Utvecklingspartner

Partnerskapet med Mentormate har utvecklats under en längre tid av ForestX och dess grundare. Genom Mentormate finns tillgång till Bulgariens största IT-konsultbolag med över 500 medarbetare på fem orter. Detta möjliggör att vi kan skala upp och skala ner våra utvecklingsteam utifrån kundens behov och önskemål.

Bland kompetenserna vi använder idag finns systemarkitekter, front- och backend utvecklare, designers och Q/A (testare).

EUVIC

Utvecklingspartner

Genom vårt samarbete med Euvic har vi fått tillgång till ett stort antal specialister inom integrationsområdet, där vi upplever ett större kompetensglapp hos våra kunder, t ex inom integration och specifikt Microsoft BizTalk och Logic Apps/Azure. 

Euvic har ca 2500 IT-specialister, främst i Polen och arbetar tillsammans med ForestX mot skogindustrin.