ForestX

Vi digitaliserar hela värdekedjan!

På ForestX sker många samarbeten och utbyten med partners, alla specialister inom sina områden. Här finns större produktleverantörer, nischade systemlösningar och handplockade experter inom exempelvis AI och maskininlärning som kompletterar våra erbjudanden.

Connected Forest

I samarbetet med Trimble Forestry ser vi en erfaren och långsiktig partner som delar vår syn på att leverera träffsäkra modulbaserade system, istället för omfattande och kostsamma utvecklingsprojekt.

 

Connected Forest består av flera olika moduler som kan användas var för sig eller tillsammans, för att optimera och digitalisera flera moment inom skogsindustrin. ForestX är Trimble Forestrys generalagent på marknaderna Sverige, Norge och Danmark.

 

Läs mer om vårt partnerskap med Trimble här >

Analys- och rapporteringslösningar

Med Metapraxis Empower lyfter vi blicken från detaljerna, ser in i framtiden och undviker obehagliga överraskningar. Här finns mångårig erfarenhet från skogsindustrin och genom partnerskapet kan vi tillsammans erbjuda automatiserade helhetslösningar inom strategisk CPM, avancerad analys, beslutsstöd samt koncernrapportering och redovisning.

Utvecklingspartner

Genom vårt samarbete med Euvic har vi fått tillgång till ett stort antal specialister inom integrationsområdet, där vi upplever ett större kompetensglapp hos våra kunder, t ex inom integration och specifikt Microsoft BizTalk och Logic Apps/Azure. 

 

Euvic har ca 2500 IT-specialister, främst i Polen och arbetar tillsammans med ForestX mot skogindustrin.

Optimering/Analys

Som världsledande inom optimeringsanalys och intelligens för skogsbruk, markplanering och markförvaltning förvandlar Remsoft data till insikter för att optimera kritiska beslut.

 

Läs mer om vårt partnerskap med Remsoft här >

GIS/analys av kart- och bildmaterial

Dianthus är specialiserade inom systemutveckling, geografiska informationssystem och fjärranalys inom skogsindustrin. Kombinationen av ett mycket stort branschkunnande med spetskompetens inom nämnda områden har gett Dianthus stora konkurrensfördelar och är ett välkänt namn i skogssverige.

 

Företaget har tillexempel kunder som SCA och Stora Enso. Dianthus grundades år 2000.

 

Läs mer om vårt partnerskap med Dianthus här >

AI och maskininlärning

Med Tenfifty har vi hittat en stark partner för att implementera AI-lösningar och maskininlärning där det gör som störst nytta. Vi har tillsammans genomfört ett antal spännande projekt som kan skapa större förändringar i våra kunders processer.

Mer om vårt partnerskap med Tenfifty >

Rulla till toppen