ForestX

JOBBA MED OSS

Många vill bli fler!

Så här är läget; vi har flera nya spännande och stora projekt på gång. Vi behöver bli fler!

 

Vi blev nyss utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri. Det innebär att vi sedan starten 2018 vuxit både snabbt och sunt. Kompetenta och engagerade medarbetare är hela grunden till vår framgång. De har arbetat med Europas mest spännande it- och digitaliseringsprojekt inom skog- och träindustrin.

 

I korta drag söker vi er som kan antingen skog och trä, it eller projektledning.

JOBBA MED OSS

Ta skog- och träindustrin in i framtiden

Som verksamhetsutvecklare hos oss behöver du ha gedigen kunskap om vår viktigaste resurs; skogen. Du har insikt i skogs- och träindustrins komplexa behov. Du förstår it och gillar ny teknik. Du ser värdet i att jobba ihop med dina kollegor vid våra kontor i Göteborg, Uppsala och Växjö.

 

Kontakta Johan Bergström för mer information.

JOBBA MED OSS

Led de mest spännande it-projekten

Vi söker de som är bäst inom sitt fält. Några av oss kan skog, andra it. För att leda projekt på ForestX ska man vara bäst på att vara just projektledare! Vill du leda något av Sveriges och Europas mest spännande it-projekt inom skog?

 

Kontakta Johan Bergström för mer information.

JOBBA MED OSS

ForestX + it-utveckling + Växjö = sant

Vi har både kontor, ett gäng medarbetare och flera pågående utvecklingsprojekt med bas i Växjö. Vi blir gärna fler i våra lokaler på Videum. Du får gärna kunna skog, men det är inget måste. Det viktigaste är att du gillar att hålla på med utveckling och drivs av att leverera bra lösningar till skogsindustrin.

 

Kontakta Johan Eriksson för mer information.

JOBBA MED OSS

Jobba med oss? Kontakta en Johan!

För att göra det enklare (eller kanske svårare?) så ska du kontakta en Johan hos oss för mer information om jobb hos oss.

 

Gäller det uppdrag som projektledare och verksamhetsutvecklare – Kontakta Johan Bergström.

 

Gäller det allt på den tekniska sidan – Kontakta Johan Eriksson.

 

JOBBA MED OSS

Inte nu, men kanske senare?

Nyfiken på att jobba med oss på något sätt, men inte riktigt nu?

 

Gå klart din utbildning eller avsluta projektet du just nu är inne i. Men redan nu kan du skicka in en liten hint till oss om vem du är, vad du kan och vad du vill göra hos oss. Plötsligt har vi projektet där just du behövs!

Ny på ForestX: Så blir din första tid hos oss

Den första tiden hos oss präglas av att lära känna sina nya kollegor. Oavsett vad man konkret kommer jobba med handlar det ändå ytterst om människor. Tillsammans med din mentor ser vi till så att du får träffa ett handplockat urval av dina kollegor för att genom dem få en bild av deras vardag och vem de är. Din mentor blir den person som tar hand om dig under din första tid, som du alltid kan vända dig till i smått som stort. 
 

Du får sedan följa ditt personliga introduktionsprogram så du på ett systematiskt sätt kommer in i jobbet. Ett vanligt upplägg är att du sätts in i någon av de systemlösningar vi levererar till våra kunder där du inledningsvis lär dig systemet genom några kollegor. Allteftersom du blir varm i kläderna växer arbetsuppgifterna och kundkontakterna. Till en början kanske du är med på ett arbetsmöte med kund som en mer erfaren kollega håller i men så småningom håller du i dem själv eller har en aktiv roll.

 

Tillsammans med din konsultchef sätter vi sedan ihop en individuell utvecklingsplan när du fått möjlighet att klämma och känna våra olika typer av uppdrag. 

För att hela tiden vara relevanta och skapa värden för våra kunder jobbar vi ständigt med utveckling av vår verksamhet. Självklart deltar du direkt i det arbetet eftersom alla kan bidra på olika sätt. Det är också ett uppskattat sätt att lära känna kollegor som kanske inte annars jobbar dagligen med.

Vill du veta mer: Kontakta Johan Bergström

Så säger några av våra medarbetare

Jag uppskattar ForestX framåtrörelse. Det är en postiv stämning, vi växer, våra roller är breda och man får vara med i projekten från start till mål. Jag jobbade tidigare i en väldigt stor organisation med flera tusen medarbetare. Då var rollerna ganska fasta och det var längre beslutsvägar. Här upplever jag en ständig förändring där alla känner ansvar. Det gillar jag. 
Oskar Danielsson
Integrationsarkitekt
Det är väldigt varierande att arbeta som verksamhetsutvecklare på ForestX. Man får ett annat perspektiv när man arbetar med olika kunder. Det blir utvecklande också för en själv. Vi utvecklar på riktigt de absolut senaste stöden för skogsindustrin och det är roligt att verkligen arbeta längst fram i den digitala utvecklingen.
Erik Skärberg
Verksamhetsutvecklare Sågverk

LEDIGA TJÄNSTER

För närvarande lediga tjänster

Lediga tjänster i Sverige:

Lediga tjänster i Europa:

Lediga tjänster i Indien:

Rulla till toppen