ForestX

Flexibelt studentjobb hos ForestX i Växjö! 

Extrajobb under studierna, möjlighet att lära dig mer om skogsbranschen och en fot in i ett växande it-bolag! Är du student i Växjö? Här finns en fin möjlighet till ett flexibelt extrajobb i vår support. 

 

ForestX arbetar med att digitalisera skogsbranschens alla delar. Vi utsågs till Gasell-företag av Dagens Industri förra året. Det innebär att vi har vuxit på ett snabbt och sunt sätt de senaste åren. Vi har i dag runt 60 medarbetare i Sverige, Europa och Indien.  

 

Bland mycket annat implementerar vi CFHarvest, ett system för hantering, planering och rapportering av skogsavverkning som ger synlighet i realtid för avverkade volymer och var virket finns.  Från vårt kontor i Växjö leds användarsupporten av programmet. I dagsläget har cirka 300 användare tillgång till vår support. 

 

Vi söker nu fyra studenter som kan bemanna supporten och ge användarna stöd. 

 

Vår support är öppen vardagar 8-16, och det är då arbetspassen är förlagda. Du svarar på inkommande samtal och mejl från användare. Ibland är trycket högt, ibland är det betydligt lugnare!  

 

Du kan i stor utsträckning välja när och hur mycket du vill arbeta, men vi ser gärna att du kan ta två pass á fyra timmar eller mer per vecka. 

 

Det finns alltid erfarna kollegor tillgängliga för stöd under dina arbetspass.  

 

Vi ser gärna att du går en skoglig utbildning och att du talar svenska och engelska.  

 

Över sommaren finns möjlighet till mer arbete. 

 

På vårt kontor i Växjö arbetar både verksamhetsutvecklare med skoglig kompetens och lösningsarkitekter och programmerare. I den här dynamiska gruppen har du möjlighet att få en helhetsbild av hur de senaste IT-lösningarna och arbetsmetoderna för skogsindustrin tas fram och utvecklas. Beroende på dina intressen och utbildningsbakgrund finns goda möjligheter att lära mer från oss och gå vidare med andra arbetsuppgifter längre fram.  

 

Kontakta Andreas Elling om du är intresserad. Vi intervjuar och tillsätter tjänster kontinuerligt så vänta inte för länge! 

Rulla till toppen