ForestX

ForestX support: Snabba svar på svenska för användare av CFHarvest 

Sverige

 

CFHarvest används av allt fler skogsentreprenörer i Norden.  

Nu finns en lättillgänglig support på svenska för användare i Sverige.  

 

CFHarvest finns i dag hos tusentals användare i Finland, Danmark och Sverige. CFHarvest ger information och uppdateringar i realtid för skördare och är en produkt från Trimble Forestry. ForestX är Trimbles partner på den skandinaviska marknaden.  

 

När användarna i Sverige nu blir allt fler har ForestX byggt upp en support.  Varje vardag finns personal från ForestX redo att svara på frågor via telefon eller e-post.  De medarbetare som svarar har skoglig utbildning, maskinvana och stor kunskap om CFHarvest.  

 

Andreas Elling är en av de som svarar i supporten. Han arbetar på ForestXs kontor i Växjö och har själv erfarenhet från arbete med skördare utöver sin skogliga utbildning.  

Många frågor kommer in i uppstartsfasen av användningen av CFHarvest. Alla användare får först en utbildning, men när konkreta frågor dyker upp i användningen finns supporten där som ett stöd. Andreas Elling vill uppmana alla att höra av sig så snart en fråga dyker upp.  

– Var inte rädd att höra av dig och få hjälp av oss. Det är värdefullt att komma i gång på rätt sätt och undvika bekymmer längre fram. 

 

Supporten finns via en supporthemsida, via telefon och via e-post.   

– Använd gärna mejlen om ni stöter på ett problem när telefonsupporten inte är öppen. Då kan vi hjälpa er så snart som möjligt, säger Andreas Elling.  

 

Supporthemsidan är omfattande och fortfarande under uppbyggnad. Den kompletteras hela tiden, men svaren på många frågor finns också där.  

 

Andreas Elling ser stora fördelar med CFHarvest, fördelar som också användarna ser i sin dagliga användning.  

– Det är snabb respons mellan enheterna, uppdateringar slår igenom direkt. CFHarvest är också maskinoberoende, så det spelar ingen roll vilket märke man använder, eller om man har en äldre maskin. Systemet är också redan nu anpassat för VIOL3 som kommer hösten 2024.

Så här kontaktar du supporten: 

Telefon 

Vardagar 08.00-16:00 

031-55 53 00 

Epost: 

cfh.support@forestx.se 

Vi hör av oss så snart vi har möjlighet! 

Supportsidan 

ForestXs support: 

Andreas Elling 

Patrik Anderchen 

Johan Hedlund 

Gustav Claesson

Léon Persson 

Theo B

Rulla till toppen