ForestX

Webbinarium i juni med ForestX och Tenfifty:  AI på riktigt i skogen

Göteborg

 

Vår populära webbinarieserie AI på riktigt i skogen är tillbaka! Hur ChatGPT påverkar skogsindustrin och hur man lyckas med ett AI-projekt är några av frågorna som lyfts den 14 juni.

 

ForestX och Tenfifty har arrangerat flera webbinarier under rubriken AI på riktigt i skogen. Nu är vi tillbaka igen. Den 14 juni, mellan 10.00 och 11.30, lyfts de senaste frågorna som berör AI inom skogsindustrin.

 

Så här ser programmet ut:

David Fendrich, CTO, Tenfifty, talar under rubriken:

ChatGPT, DINOv2 och annan modern AI för skogsindustrin

– Alla pratar om ChatGPT och andra språkmodeller och bildmodeller, men hur funkar det egentligen och hur påverkar de senaste framstegen i skogsindustrin?

Léon Persson, verksamhetsutvecklare ForestX, talar under rubriken:

Min syn på AI i skogsbranschen och vilket är projektet alla kan lyckas med

– Jag delar med mig av lärdomar från tidigare AI projekt och ett resonemang kring hur ska agera för att inte hamna efter med AI-revolutionen i skogen? Det handlar om hur man förbereder sig för att lyckas och vikten av att jobba med en bra AI-partner.

Rasmus Astrup, forskningschef Nibio, Norge, ger sitt perspektiv på AI i skogen. Nibio är ett av Norges största forskningsinstitut med 700 medarbetare. Nibio arbetar med matsäkerhet, bärkraftig resursförvaltning, innovation och värdeskapande genom forskning och kunskapsproduktion.

 

Anmäl dig på länken nedan. Väl mött den 14 juni!

Rulla till toppen