ForestX

Bakom kulisserna: Möt marknadsgänget som berättar om ForestX

Göteborg

ForestX syns en del, som du kanske märkt! Möt gänget bakom ForestXs kommunikation.

Ida Linstedt, Emma Nordenstedt och Christer Lindqvist utgör den grupp som ansvarar för ForestXs kommunikation.

 

– Som ett relativt nytt och till en början litet bolag gäller det att synas och märkas. Vi har satsat på att vara transparenta och visa vilka vi är och vad vi gör, säger marknadschef och medgrundaren Christer Lindqvist.

 

– Jag får ofta kommentarer som jag förstår kommer från att personen sett något på LinkedIn. Någon kan säga; ”Oj, vad ni nyanställer” eller ”Vad många grejer ni har på gång”. Då vet jag att vi nått ut.

Ida Linstedt.

Ida Linstedt ser till att allt fungerar med webbdesignen, tekniken, uppdateringar på hemsidan och mejlutskick. Dessutom arbetar hon med UI-designen av ForestXs egna produkter med fokus på användarvänlighet.

 

– Jag är både med i arbetet med våra produkter och finns sedan med i marknadsarbetet. Det ger mig en djupare förståelse för vad ForestX gör och är.  

Emma Nordenstedt.

Emma Nordenstedt har rollen som marknadskommunikatör och skriver bland annat texter och uppdateringar för ForestX. Hon har en bakgrund som reporter och redigerare inom dagspress.

 

– Det jag tar med mig från journalistiken och tidningsvärlden är att människor gillar att läsa om andra människor. Genom att berätta om vilka som jobbar här får läsaren också en god bild av företaget, vad vi kan och vad vi kan åstadkomma med vår kunskap.

 

Emma varvar uppdraget hos ForestX med annat, i en lite spretig mix.

 

– Jag är också chefredaktör för Prematurförbundets medlemstidning och är debattredaktör för en lokal morgontidning. Under en dag kan jag intervjua en förälder till ett tidigt fött barn för att sedan prata om de senaste digitala lösningarna för skogen med någon från ForestX. Det är en blandning som håller mig alert!

 

Carina Gran
Carina Gran.

ForestX anlitar ofta den Göteborgsbaserade fotografen Carina Gran för fotouppdrag. Genom åren har det blivit allt fler för henne att knô in på gruppbilderna.

 

– När jag är iväg på uppdrag har jag ofta människor framför kameran, det är bland det bästa jag vet! På ForestX kan det dessutom vara människor från hela världen, kontoret blir då som en familjär mötesplats med flera nationaliteter och stämningen är varm och bjussig. Ena tillfället är det medarbetare från Indien, det andra är det någon från kontoret i Växjö och det tredje får jag ett tidigare hockeyproffs från Kanada framför kameran när en samarbetspartner är på besök. Det är verkligen roligt! berättar Carina. 

 

Carina Gran har förutom ForestX bland annat olika fastighetsbolag, NCC, Handelshögskolan i Göteborg samt olika tidningar som uppdragsgivare.

 

I bildspelet nedan kan du se några av Carinas bilder från ForestX.

ForestXs tips för att nå ut!

  • Berätta om människorna bakom.
  • Uppdatera hemsidan ofta och låt det synas.
  • Bilder! Vi vill se andra människor.
  • Våga hitta en egen ton i text och bild.
  • Testa olika typer av inlägg på LinkedIn och lär dig vad som funkar för ditt konto eller ditt företag! Våga experimentera! För oss funkar bilder och extra dokument väldigt bra!
  • Involvera fler på företaget och var öppen och lyhörd för idéer från de som dagligen möter kunder, samarbetspartners och framtida medarbetare.

Mer om marknadsgänget

Rulla till toppen