fbpx

Vi digitaliserar framtidens
viktigaste bransch

För en hållbar användning av den skogliga råvaran krävs smarta digitala verktyg, innovation och förmågan och viljan att hitta nya arbetssätt.

ForestX skapar digitala lösningar för branschen med utvalda system och specialistkunnande inom skog och it. Tillsammans med våra experter inom förändringsarbete gör vi den digitala resan inom skogsindustrins alla delar möjlig.

Tillsammans med välkända kunder i Sverige och Europa har vi sedan starten 2018 utvecklat och vidareutvecklat olika digitala lösningar för skogsindustrin. Vi är nu ett 40-tal medarbetare i Göteborg, Stockholm, Dalarna samt Pune i Indien.

Vi digitaliserar skogen.

Var finns ni?

Våra tre hörnstenar

ForestX vilar på tre hörnstenar som bidrar till fler förtroenden och långsiktiga samarbeten

ENGAGERADE TEAM

Med förståelse för människa och arbetssätt medverkar vi till skogsindustrins utveckling. Här finns över lång och bred erfarenhet av problemlösning inom skogens värdekedja, från råvara till slutprodukt.

LÄS MER

UTVALDA SYSTEM

Vi erbjuder marknadsledande system som vi vet fungerar i skog-, trä- och pappersindustrin. Detta kombineras med innovativa och anpassade lösningar för kundens nuvarande och framtida behov.

LÄS MER

INNOVATION

Innovation och nya digitala lösningar prioriteras, både hos oss och våra kunder.
Vår nyfikenhet och förmåga att utmana det självklara gör att vi alltid strävar efter att skapa nya värden i varje moment.

LÄS MER

Nytt hos oss och i vår omvärld

Webbinarium 27 april: AI på riktigt i skogen om vad forskningen säger om framtidens AI

Göteborg Nu är det dags för ännu ett webbinarium i vår serie ”AI på riktigt[…]

Lars Lundh, partner till ForestX: Du måste våga tänka fritt och lyfta blicken

Göteborg/Karlstad Genom ett nätverk av fristående partners kan ForestX erbjuda spetskompetens inom skogsbranschens alla delar.[…]

ForestX till Trä & Teknik!

Göteborg Vi kommer att delta på Trä & Teknik, Nordens största mötesplats för träindustrin. Mässan[…]