ForestX

Ny på ForestX: Så blir din första tid hos oss

Den första tiden hos oss präglas av att lära känna sina nya kollegor. Oavsett vad man konkret kommer jobba med handlar det ändå ytterst om människor. Tillsammans med din mentor ser vi till så att du får träffa ett handplockat urval av dina kollegor för att genom dem få en bild av deras vardag och vem de är. Din mentor blir den person som tar hand om dig under din första tid, som du alltid kan vända dig till i smått som stort. 

 

Du får sedan följa ditt personliga introduktionsprogram så du på ett systematiskt sätt kommer in i jobbet. Ett vanligt upplägg är att du sätts in i någon av de systemlösningar vi levererar tå våra kunder där du inledningsvis lär dig systemet genom några kollegor. Allteftersom du blir varm i kläderna växer arbetsuppgifterna och kundkontakterna. Till en början kanske du är med på ett arbetsmöte med kund som en mer erfaren kollega håller i men så småningom håller du i dem själv eller har en aktiv roll.

 

Tillsammans med din konsultchef sätter vi sedan ihop en individuell utvecklingsplan när du fått möjlighet att klämma och känna våra olika typer av uppdrag. 

 

För att hela tiden vara relevanta och skapa värden för våra kunder jobbar vi ständigt med utveckling av vår verksamhet. Självklart deltar du direkt i det arbetet eftersom alla kan bidra på olika sätt. Det är också ett uppskattat sätt att lära känna kollegor som kanske inte annars jobbar dagligen med.

 

Vill du veta mer: Kontakta Johan Bergström

 

Läs om jägmästare Erik Skärbergs första år som verksamhetsutvecklare!

 

ForestX Team
Rulla till toppen