ForestX

Remsoft och ForestX etablerar partnerskap i Skandinavien

ForestX och Remsoft i partnerskap 

 

Genom det nya samarbetet kan ForestX erbjuda sina kunder Remsofts avancerade analysverktyg. 

 

NEW BRUNSWICK, 20 NOVEMBER 2020 – Remsoft, det ledande mjukvaruföretaget för planering och optimering av skogsbruk, har ingått samarbete med svenska ForestX, IT-konsult och tjänsteleverantör inom nya digitala lösningar för skogsindustrin, för att öka sin närvaro på den skandinaviska marknaden.

 

Partnerskapet samlar två branschledande experter som har en djup förståelse för de skogliga förvaltningsprocesserna och med fokus på att hjälpa skogsföretag att modernisera och optimera sina försörjningskedjor.

 

Nu finns möjligheten för skandinaviska skogsföretag inom skoglig förvaltning och digitalisering att förbättra produktiviteten. Detta genom Remsofts planerings- och optimeringsverktyg som ger ytterligare kunskap från redan tillgängliga data – allt för smartare beslutsfattande.

 

I och med den nya samarbetet kommer ForestX att lägga till Remsofts programvara för skoglig planerings- och optimeringsanalys i sin portfölj, vilket gör det möjligt för kunder i Sverige, Norge och Danmark att öka effektiviteten och förbättra marginalerna från skogsavverkning till industri.

”Vi är glada att samarbeta med ForestX, som är en tillförlitlig digitaliseringspartner på den skandinaviska marknaden för skogsindustrin.

 

Vårt partnerskap bygger på våra styrkor inom digital planeringsintelligens och skogsbruk. Samtidigt utökar vi våra möjligheter att leverera den bästa servicen och supporten lokalt för våra kunder inom skogsindustrin i Sverige, Norge och Danmark. Tillsammans kommer vi att arbeta för att forma framtidens försörjningskedja från skog till industri.”

Andrea Feunekes
Remsofts grundare och VD

 

 

 ”Vårt team ligger i framkant när det gäller tekniska förändringar inom skogsindustrin, och vi är stolta över att samarbeta med Remsoft för att kunna erbjuda både beprövade och innovativa planeringslösningar för skogsförvaltning till Skandinavien.

Många av våra kunder vill koppla ihop och automatisera manuella planeringsprocesser för ökad synlighet och produktivitet. De kommer att se tydliga fördelar i Remsofts serie av optimerade planerings- och schemaläggningsverktyg.”

Carl Barck
VD och grundare av ForestX

 

Läs mer om våra partnerskap här.

Rulla till toppen