ForestX

ForestX med nytt team i Stockholm

Tidigare i år öppnade ForestX sitt första utländska kontor i Indien. Nu expanderar vi igen och etablerar oss i Stockholm. Det nya teamet består av tre erfarna konsulter, med stor erfarenhet av skog och förändringsledning kopplat till stora IT-projekt.  

 

Sven Lundmark i Stockholm berättar om sina nya kollegor:

 

Med vår skogskompetens och senioritet tillför vi en ytterligare dimension, inte minst i form av kompetens och erfarenhet. Med analys och projektledning agerar vi stöd på kundens sida för att nå högre effektivitet i IT projekten.”

Sven Lundmark
Projektledare

 

Carl Barck, vd ForestX, berättar om etableringen:

 

”Vi är glada att ha egen verksamhet i Stockholm. Valet kom naturligt för oss. Det var viktigt att skapa närvaro i en sån viktig del som Stockholm, med ökad närhet till kundernas huvudkontor, partners och möjligheten att attrahera ny kompetens.

Vi förutser att skogsbranschen kommer fortsätta utvecklas – och med det kommer stora behov av digitalisering. Detta är således bara ett steg i ForestX ytterligare expansion.”

Carl Barck
VD


 Känner du någon som passar vårt Stockholmsteam?

 

Vi välkomnar just nu ansökningar från alla med ett gediget skogs- eller IT-kunnande, som gillar att jobba med förändring, både till Stockholm och huvudkontoret i Göteborg. Bli en del av det mest innovativa bolaget som jobbar för att digitalisera skogsbranschen.

 

Skicka din ansökan till: carl.barck@forestx.se

 

Fyra fördelar med vår nya verksamhet  i Stockholm:

 

  • Ökad fysisk närhet till skogsaktörer i Mellansverige och norrut

  • Närhet till våra kunders huvudkontor

  • Närhet till nya samarbetspartners inom IT

  • Möjlighet att rekrytera spetskompetens i Mellansverige


 Här finns vi:

 

Göteborg (HQ): carl.barck@forestx.se

Stockholm: sven.lundmark@forestx.se

Pune, Indien: nikhil.vaidya@forestx.se

Rulla till toppen