ForestX

ForestX expanderar med kontor i Indien

ForestX öppnar kontor i Indien och anställer sju erfarna utvecklare i Indien, många med tidigare erfarenhet med att arbeta mot svensk skogsindustri. 

Det nya utvecklingsteamet med lång erfarenhet inom systemutveckling och svensk skogsindustri kommer att arbeta från Pune, Indien.

 

Satsningen möjliggör för ForestX att kunna ta emot fler och nya svenska och europeiska kunder. 

 

Detta blir ForestX första kontor utanför Sverige, men vanan finns sedan tidigare att jobba i internationella team med partners i Bulgarien och Polen.

Christer Lindqvist
Marknadsansvarig ForestX

 

FRAMGÅNG TROTS CORONA

“I dessa Corona-tider har digitalisering blivit allt mer på tapeten. Därför känns det extra tryggt och stort för oss att kunna stärka vårt erbjudande och kompetens. Att kunna satsa trots rådande pandemi är en vinst både för oss och våra kunder inom skogsindustrin. Nu kan vi stärka vårt digitaliseringserbjudande ännu mer, och hjälpa skogsbranschen jobba effektivare, både från skogen, kontoret och till och med hemifrån.”

Carl Barck
VD ForestX

 

VARFÖR ForestX?

Nikhil Vaidya, platschef i Indien berättar…

“Vi är stolta över att få vara del av den nya resa som ForestX har valt att göra i Indien. Våra medarbetare ser fram emot att jobba i gemensamma projekt med våra nya kollegor i Sverige och stärka våra kunders verksamhet genom innovativa och nya digitala lösningar.”

Indien

Nikhil Vaidya
CEO ForestX India Private Ltd.

 


 

Läs mer om vårt nya team, deras kunskaper och bakgrunder här: Våra medarbetare i Indien

 


 

Om ForestX: Digitaliseringspartner med inriktning på skogsindustrin. Med förståelse för både människa och arbetssätt skapar vi digitala och innovativa tjänster som förbättrar verksamheter. 

Rulla till toppen