ForestX

Webbinarium 16 september: Effektivare styrning för sågverk och träförädlande företag

Göteborg

 

16 september arrangerar ForestX tillsammans med Metapraxis ett webbinarium med fokus på effektiv styrning, träffsäkra analyser och fördjupade insikter om verksamheter inom sågverk och träförädling.

 

Under webbinariet presenterar Metapraxis Nordic Empower och produkten MPX Wood, ett verktyg för analys och uppföljning av ekonomi, produktion, försäljning och marknad.

 

Anders Henricsson från Metapraxis Nordic berättar och visar på pedagogiska analyslösningar som underlättar och effektiviserar verksamhetsstyrningen. Med MPX Wood skapas anpassade rapporter och analyser för alla delar av verksamheten. 

 

Metapraxis Nordic har lång erfarenhet av att arbeta med skogsbranschen. Webbinariet gästas av Anders Marklund, CFO på Bergs-koncernen som berättar om erfarenheter som kund och användare. 

 

Christer Lindqvist inleder webbinariet och berättar om ForestX och företagets fokusering på att digitalisera sågverksbranschen.

 

Program:


MPX Wood för träindustrin – Effektivare styrning av hela verksamheten 

 

Språk: svenska


Torsdag 16 september
09.00-10.30

 

ForestX arrangerade under våren 2021 flera webbinarier med fokus på olika aspekter av digitaliseringen av skogsindustrin. Nästa tillfälle blir den 28 september när ForestX tillsammans med Tenfifty fortsätter serien om AI på riktigt i skogen på temat ”Strategisk, taktisk och operativ planering”. Håll utkik!

 

Mer om arrangörerna:
www.metapraxis.com
www.forestx.se

Rulla till toppen