fbpx

Ta del av presentationer av produktsviten CFForest

Ta del av presentationer av produktsviten CFForest

Göteborg

I början på juni 2021 höll ForestX ett webbinarium där Trimble Forestrys produktsvit Connected Forest presenterades. Användare från Stora Enso i Finland och HedeDanmark berättade också om sina erfarenheter av arbete med CFHarvest.

Intresset var stort med deltagare från flera nordiska länder. Nu finns material tillgängligt för alla. Här finns de olika presentationerna i separata filmer för dig som missade webbinariet eller för dig som vill se om och fördjupa dig i någon del.

Inledning av Christer Lindqvist, ForestX. Presentation av Trimble Forestry och produktsviten Connected Forest av Christer Lindqvist, ForestX. Genomgång och demonstration av CFHarvest av Johan Hedlund, ForestX.

Rasmus Willumsen från HedeDanmark berättar om hur företaget implementerade CFHarvest tillsammans med ForestX och fick en helt digital arbetsprocess.

Elina Lääperi från Stora Enso, Finland, berättar om företagets mångåriga erfarenhet av CFHarvest.

Presentation och demonstration av CFForest Land Resource Manger (LRM) av Johan Hedlund, ForestX.

 

 

Vill du veta mer eller bolla en fråga? 

Hör av dig till:
Christer Lindqvist
0702 55 55 23

 

Johan Hedlund

0703 06 37 56

 

Vi har fler webbinarier planerade i höst:

Den 16 september arrangerar vi ett webbinarium tillsammans med Metapraxis. Det kommer att handla om analys och uppföljning av ekonomi, produktion, försäljning och marknad inom den träbearbetande industrin.

 

 

Den 28 september arrangeras del tre i vår serie om AI på riktigt i skogen. Då är temat ”Strategisk, taktisk och operativ planering”. Christer Lindqvist, ForestX och David Fendrich, TenFifty, deltar. En ännu hemlig gäst planeras!

 

Håll utkik på LinkedIn och vår hemsida forestx.se för fler nyheter.

 

Tack för oss den här våren! Vi hoppas alla får en härlig sommar, så hörs vi till hösten igen och fortsätter arbetet med att digitalisera skogsindustrin.